Pariakrobatiaa aikuisille

HAASTA JA KEHITÄ ITSEÄSI PARIAKROBATIAN AVULLA

Pariakrobatia on jännittävä, hauska ja luova harrastus, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Haluatko olla lentäjä, alamies, vai kenties oppia ja omaksua molemmat roolit? Tässä lajissa kaksikko tekee laajalla skaalalla erilaisia, hallittuja ja huikeita temppuja toisiinsa tukien. Painovoima ja yhdessä tekeminen inspiraationa!

Kurssilla otamme haltuun lajin perusteet yksilöllisesti kehoasi kuunnellen. Opetelemme kuinka toista ihmistä voi nostaa ja kannatella turvallisesti, sekä miten itse voit olla toisen kannateltavissa turvallisesti. Samalla harjoittelemme myös liikkeiden spotterointia eli tukemista ja turvaamista. Tutuksi tulevat mm. lentokoneet, tuolit, kynttilät, gorilla, titanic ja monen monta muuta alkeistason pariakrobatialiikettä.

Alkeiskurssi sopii harrastajille kenellä ei ole aikaisempaa pariakrobatiakokemusta tai olet harrastanut lajia vasta vähän aikaa. Kurssille voit ilmoittautua yksin tai yhdessä parin kanssa.

Kevätkausi 2023
Sirkussali - Varastotie 11, 60100 Seinäjoki

Tuntien korvaus
Poisjääneitä kertoja voi tulla korvaamaan kauden aikana niille aikuisten kausitunneille (18 kertaa) missä on jäljellä vapaita paikkoja.

Tutustumistunti
Ilmoittaudu tutustumistunnille info@sirkusmuudi.fi.
Hinta 18€ /kerta (mikäli ryhmässä on tilaa).
Korttimaksu paikan päällä.

Etukoodit
Treenit 2 kertaa viikossa -5% KOODI: Muudi2
Treenit 3 kertaa viikossa -10% KOODI: Muudi3

Liikunta- ja kulttuuriedut

Maksaessasi näillä käytä KOODIA: LKETU
Koodilla maksat kurssista 10% varausmaksun. Kurssin alkaessa loppusumma veloitetaan paikanpäällä.

Meillä käy: Eazybreak, Edenred, Epassi, Smartum ja Tyky.