Sirkus

66,00 

Aikuisten sirkustunnilla harjoittelemaan monipuolisesti sirkuksen eri lajeja. Kurssilla opettelemme akrobatiaa ilmassa ja maassa, jongleeraamaan erilaisilla välineillä, tasapainoilemaan nuoralla ja paljon muita sirkus tekniikoita. Lisäksi tunneilla tehdään erilaisia hauskoja ilmaisu- ja esiintymisharjoituksia. Tunnit kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa.

Tuotetunnus (SKU): 1005 Osasto:

Kuvaus

Lyhytkurssi 4 krt.

Varastotie 11, 60100 Seinäjoki

Perjantai avoin taso
klo 17-17.55
9.-30.9.2022
4 kertaa.

Hinta
66€
Hinta sisältää kurssimaksun.

Tuntien korvaus
Poisjääneitä kertoja voi tulla korvaamaan kauden aikana niille aikuisten kausitunneilla (18 kertaa) missä on jäljellä vapaita paikkoja.

Ilmoittautuminen suoraan verkkokaupan kautta.

Liikunta- ja kulttuuriedut
Maksaessasi osan kurssimaksusta tai koko kurssimaksun liikunta- tai kulttuuriedulla ilmoittaudu kurssille normaalisti verkkokaupan kautta. Käytä maksaessasi (verkkokaupassa kohta käytä kuponkia) KOODIA: LKETU
Koodilla maksat kurssista 10% varausmaksun.
Maksaessasi koko summan liikunta- tai kulttuuriedulla vähennetään maksusta etukäteen maksamasi varausmaksu. Maksaessasi osan kurssimaksusta eduilla maksat ensiksi edulla maksamasi summan jonka jälkeen voit maksaa maksulinkillä tai korttimaksulla paikanpäällä loput kurssimaksusta huomioituna etukäteen maksamasi 10% varausmaksun.

Lisätiedot

Kurssi

Perjantai voin taso klo 17-17.55, 9.-30.9.2022