Aikuiset notkeusakrobatia – koko kausi

279,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Aikuisten-sirkus-notkeus-akrobatia Osasto:

Kuvaus

Notkeusakrobatia ”Contortion”

Lisää liikkuvuutta ja kehonhallintaa iästä riippumatta!

Notkeusakrobatiatunneilla keskitymme kehon liikkuvuuden tehokkaaseen harjoittamiseen erilaisten aktiivisten ja passiivisten liikkuvuusharjoitteiden avulla. Erityisesti pureudumme selän, hartioiden ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen, turvallisiin hallittuihin siirtymisiin, pitoihin, tekniikkaan, yhden jalan tasapainoliikkeisiin, sekä lajille ominaisiin akrobatialiikkeisiin kuten siltakaatoon, walkovereihin, kyynär- ja käsilläseisontoihin.

Alkeiskurssilla kankeat paikat ei ole mikään este! lähdemme harjoittamaan ja kehittämään kehoamme monipuolisten liikkuvuusharjoitteiden avulla. Tutustumme perinteisiin notkeusakrobatialiikkeisiin kuten mm. erilaiset siltavariaatiot, kyyhky, cobra, kyynärseisonnan alkeet, y-seisonta ja splitit. Lisäksi alkeissa opettelemme myös päälläseisontaa ja käsilläseisontaa tukea vasten. Tunti sopii täysin aloittelijoille, sekä lajia hieman jo harrastaneille.

”Omat vähättelevät luulot omasta kropasta on tuntien myötä täytynyt täysin kyseenalaistaa!”
”Motivoiva ja todella palkitseva laji!”

Jatkokurssilla sinun olisi hyvä hanskata ainakin jo perinteinen silta, kyynärvarsisilta, siltakaadon ja kyynärseisonnan perusteet, sekä jaksat ponnistaa käsilläseisontaan tukea vasten. Pureudumme syvemmin uusien ja jo opittujen liikkeiden eri variaatioihin, siirtymisiin, sekä liikesarjoihin. Älä kuitenkaan stressaa liikaa, sillä harjoitteet varioidaan jokaisen taitotason mukaan.

”Ohjaaja osaa yksilöllisesti tsempata ja motivoida juuri oikeassa kohtaa!”
”Tunneilla aito, hyvän mielen ilmapiiri!”

(Tunnit sisältävät lajissa erityisen tärkeässä asemassa olevan lämmittelyn ja opettelemme myös hyviä jäähdyttelytekniikoita!)

Alkeiskurssi, keskiviikkoisin 9.8.–19.12.2021, klo 19-19.55
Jatkokurssi, keskiviikkoisin, 9.8.–19.12.2021, klo 20-20.55

Hinta 279 €

Lisätiedot

Kurssi

Alkeet klo 19-19.55 11.8.-15.12.2021, Jatko klo 20-20.55 18.8.-15.12.2021