Aikuisten pariakrobatia

99,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Aikuisten-sirkus-pari-akrobatia-puoli-kautta- Osasto:

Kuvaus

Pariakrobatia

Pariakrobatia on jännittävä, hauska ja luova harrastus, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Haluatko olla lentäjä, alamies, vai kenties oppia ja omaksua molemmat roolit?

Tässä lajissa kaksikkotekee laajalla skaalalla erilaisia, hallittuja ja huikeita temppuja toisiinsa tukien. Painovoima ja yhdessä tekeminen inspiraationa!

Alkeiskurssilla otamme haltuun lajin perusteet yksilöllisesti kehoasi kuunnellen. Opetelemme kuinka  toista ihmistä voi nostaa ja kannatella turvallisesti, sekä miten itse voit olla toisen kannateltavissa turvallisesti. Samalla harjoittelemme myös liikkeiden spotterointia eli tukemista ja turvaamista. Tutuksi tulevat mm. lentokoneet, tuolit, kynttilät, gorilla, titanic ja monen monta muuta alkeistason pariakrobatialiikettä. Alkeiskurssi sopii harrastajille kenellä ei ole aikaisempaa pariakrobatiakokemusta tai olet harrastanut lajia vasta vähän aikaa. Kurssille voit ilmoittautua yksin tai yhdessä parin kanssa.

Jatkokurssi Jatkokurssilla syvennymme lajintekniikoihin yksilöllisesti kehoasi kuunnellen. Yhdistämme alkeistason pariakrobatialiikkeitä pidemmiksi sarjoiksi, teemme korkeampia nostoja ja opettelemme muun muassa poppeja, foot to handia ja hand to handia. Tunti soveltuu harrastajille, jotka hallitsevat pariarkrobatian perusliikkeet lentokoneen, tuolin, gorillan, titanicin, reisivaa`an ja pikkukynttilän. Kurssille voit ilmoittautua yksin tai yhdessä parin kanssa.

Avoimen tason kurssilla jokainen on tervetullut taitotasosta riippumatta. Tunneilla ohjaajat panostavat harjoitteiden yksilöllistämiseen kaikille sopiviksi.

Sirkussali – Varastotie 11, 60100 Seinäjoki

Sunnuntai – Avoin taso
klo 16-16.55
7.11.-12.12.2021
6 kertaa, Hinta 99€ / hlö

Ilmoittautuminen ryhmiin

Ilmoittautuminen ryhmiin suoraan verkkokauppan kautta.

HUOM!

Ilmoittautuessasi verkkokaupassa täytä maksajan yhteystiedot ilmoittautumislomakkeeseen.
Ilmoitathan myös mahdollisista sairauksista, liikkumisrajoitteista tai muusta huoimioitavasta lisätietoihin.

Lisätiedot

Kurssi

Avoin taso sunnuntai, klo. 16-16.55 7.11.-12.12.2021