Sensuel koreografia

66,00 

Tällä tanssitunnilla sukelletaan nimensä mukaisesti sensuellin liikekielen maailmaan.
Tunti sopii erityisesti tankotanssijoille sekä tanssillisten lajien harrastajille, mutta voit hypätä mukaan myös ilman aiempaa kokemusta tanssista!
Kurssin aikana pääset syventämään yhteyttä omaan itseen sekä nauttimaan liikkeestä sekä omasta seurastasi aivan uudella tavalla.
Tunneilla keskitytään kuuman koreografian opetteluun, mutta teemme myös erinäisiä harjoitteita aina päivän teemaan liittyen.
Tälle tunnille saat pukeutua niin seksikkäästi kuin haluat tai tulla missä tahansa muissa itselle mukavissa vaatteissa paikalle!
Voit tanssia paljain jaloin, tennareissa, koroissa tai (mikäli sinulla on aiempaa kokemusta) pleasereissa.

Tuotetunnus (SKU): 72862 Osastot: ,

Kuvaus

SENSUAL KOREOGRAFIA
Keskiviikko klo 18-18.55
7.-28.6.2023, 4 kertaa
Hinta 66€

Tunneilla on täysin nollatoleranssi kaikenlaiseen syrjimiseen, kiusaamiseen, painopuheeseen ja muuhun arvosteluun niin omaa itseä kuin muita kohtaan.
Yhdessä luomme turvallisen ilmapiirin jokaiselle harrastaa.

Opettajana tunneilla toimii kokkolalainen tanssin ammattilainen Nora Kuhlström, jolla on laaja kirjo tanssitaustaa niin katutanssilajeista kuin tanssitaiteestakin.
Nora on toiminut tanssikoulu-yrittäjänä jo kuuden vuoden ajan ja kerännyt kokemusta useista eri lajeista niin kilpatasolla kuin harrastuksena. Hän on myös vuosien varrella kouluttautunut ahkerasti muunmuassa Keski-Pohjanmaan opistossa, Taideyliopistossa sekä vuosittain useiden eri kurssien muodossa liittyen liikkeeseen, tanssiin ja opettamiseen.
Asennetta ja energiaa vaativat street-painotteiset lajit ovat vieneet Noran mennessään ja tuntuneet omimmalta! Hän pyrkiikin kehittymään ja kehittämään itseään monipuolisesti useiden eri tanssilajien parissa. Etenkin tanssistudion omistajan roolissaan hän haluaa antaa oppilailleen parasta ja pitää huolen, että opetus on monipuolista, turvallista ja laadukasta. Nora on innostava, sopivasti hassu ja energinen opettaja, joka panostaa tunneillaan jokaisen oppilaan oman tyylin löytämiseen ja hyvän fiiliksen kautta tekemiseen!

Lisätiedot

Ajankohta

Sensuel koreografia, keskiviikko klo 18-18.55, 7.-28.6.23