Twerk kesä 2023

66,00 

Twerkin juuret juontavat Afrikan mantereelle, josta se on saanut alkunsa eri heimojen kulttuureihin kuuluvasta liikekielestä.
Nykypäivän maailmalle levinneessä Twerkissä on paljon vaikutteita myös muunmuassa reggaetonista ja dancehallista.
Pääosassa twerkkauksessa onkin lantiopainoitteinen liikekieli, jolla saadaan pylly heilumaan erilaisin iskuin, pyörityksin sekä sheikkauksin.
Tunneille suositellaan itselle mukavaa vaatetusta – joko shortsit tai löysät housut jalassa! Polvisuojat on myös hyvin hyödylliset tai esimerkiksi säärystimet polvien suojana.

Tuotetunnus (SKU): 69623 Osasto:

Kuvaus

Kesä 2023
Tankotanssisali: Varastotie 11, 60100 Seinäjoki

Twerk
Keskiviikko klo 17-17.55
7.-28.6.2023, 4 kertaa
Hinta 66€

Kurssin aikana pääset oppimaan sinulle uusia ja jo tuttujakin liikkeitä sekä hyödyntämään niitä niin koreografiassa kuin oman liikekielen löytämisessä!
Tekniikka on lajin ydin ja siihen kiinnitetäänkin erityisesti huomiota, mutta aina pilke silmäkulmassa ja ilon kautta.
Tunneilla otetaan huomioon kaikentasoiset tanssijat ja se sopiikin vasta-alkajista jo enemmän harrastaneisiin!

Tunneilla on täysin nollatoleranssi kaikenlaiseen syrjimiseen, kiusaamiseen, painopuheeseen ja muuhun arvosteluun niin omaa itseä kuin muita kohtaan.
Yhdessä luomme turvallisen ilmapiirin jokaiselle harrastaa.

Opettajana tunneilla toimii kokkolalainen tanssin ammattilainen Nora Kuhlström, jolla on laaja kirjo tanssitaustaa niin katutanssilajeista kuin tanssitaiteestakin.
Nora on toiminut tanssikoulu-yrittäjänä jo kuuden vuoden ajan ja kerännyt kokemusta useista eri lajeista niin kilpatasolla kuin harrastuksena. Hän on myös vuosien varrella kouluttautunut ahkerasti muunmuassa Keski-Pohjanmaan opistossa, Taideyliopistossa sekä vuosittain useiden eri kurssien muodossa liittyen liikkeeseen, tanssiin ja opettamiseen.
Asennetta ja energiaa vaativat street-painotteiset lajit ovat vieneet Noran mennessään ja tuntuneet omimmalta! Hän pyrkiikin kehittymään ja kehittämään itseään monipuolisesti useiden eri tanssilajien parissa. Etenkin tanssistudion omistajan roolissaan hän haluaa antaa oppilailleen parasta ja pitää huolen, että opetus on monipuolista, turvallista ja laadukasta. Nora on innostava, sopivasti hassu ja energinen opettaja, joka panostaa tunneillaan jokaisen oppilaan oman tyylin löytämiseen ja hyvän fiiliksen kautta tekemiseen!

Lisätiedot

Ajankohta

Keskiviikko klo 17-17.55 Twerk, 6.-28.6.2023