Toimitusehdot

Toimitusehdot ja edellytykset

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tunneille suoraan verkkokaupan kautta. Mikäli käytät kurssimaksuissa liikunta- tai kulttuuriseteleitä suorita loput kurssimaksusta ensimmäisen tunnin yhteydessä.

Osallistumismaksut
Valitse maksutapa millä haluat maksaa osallistumismaksun.
Verkkopankki, visa, lasku, jousto lasku, liikuntasetelit.

Maksumuistutukset
Olemme ulkoistaneet laskutuksemme. Huolehdithan maksusi ajallaan, sekä mahdolliset maksumuistutukset etteivät maksusi joudu perintään.

Harrastaja – Kurssin Peruutus
Kurssi osallistumisen voi peruuttaa ilmoittamalla peruutuksesta kirjallisesti osoitteeseen:info@sirkusmuudi.fi. Tällöin veloitamme pidetyt tunnit kertamaksuina (45-55min 18€/h ja 60-75min 20€/h) ja palautamme jäljellejääneen summan huomioiden palautuksesta aiheutuvat käsittelykulut.

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö ei saavu kurssille, eikä ole tehnyt kirjallista peruutusta peritään häneltä koko kurssin hinta.

Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.

Harrastaja – Kurssin keskeytys
Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumasta koko kurssille oman sairastumisen takia (todistettava lääkärintodistuksella), voi osallistuja siirtää ilmoittautumisen veloituksetta seuraavaan kurssiin, tai vaihtoehtoisesti perua kurssille osallistumisen kokonaan.

Kesken kurssin sairastuneelle (todistettava lääkärintodistuksella) tällöin veloitamme pidetyt tunnit kertamaksuina (45-55min 18€/h ja 60-75min 20€/h) ja palautamme jäljelle jääneen summan huomioiden palautuksesta aiheutuvat käsittelykulut. Yksittäisiä sairastumis kertoja emme hyvitä.

Ryhmän vaihto
Viikkotuntien osalta ryhmää on mahdollista vaihtaa kesken kauden, mikäli vastaavassa ryhmässä on tilaa. Tiedustele asiaa sähköpostilla: info@sirkusmuudi.fi.

Vakuutukset
Sirkus Muudi ei ole vakuuttanut harrastajiaan yhteisesti. Harrastaminen on asiakkaan omalla vastuulla, joten huolehdithan omista vakuutuksistasi.

Muudi – Kurssin peruminen
Sirkus Muudi pidättää oikeuden kurssin peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä oikeuden mahdollisiin aikataulu-, ja paikkamuutoksiin. Mikäli kurssi joudutaan Sirkus Muudin puolesta peruuttamaan, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumisensa seuraaviin tai muihin kursseihin, tai vaihtoehtoisesti Sirkus Muudi palauttaa osallistujan maksaman kurssimaksun.

Muudi – Yksittäisen tunnin peruminen
Yksittäisten tuntien peruuttaminen on mahdollista ohjaajan sairastumisen tai salivuoron yllättävän peruuntumisen vuoksi. Asiasta tiedotetaan ko. ryhmän osallistujille mahdollisimman pian viestitse. Ohjaajan sairastapauksissa pyrimme aina löytämään sijaisen.

Halutessaan asiakas voi korvata poisjääneen tunnin jollain toisella Sirkus Muudin tarjoamalla kausi tunnilla jos ryhmässä on tilaa.

Markkinointi
Tunneilla otetaan satunnaisesti kuvia ja videoklippejä Sirkus Muudin markkinointiin (Facebook, Instagram, Youtube, Julisteet ja Flyerit).
Lasten vanhemmilta kerätään kuvausluvat kirjallisena kauden ensimmäisellä tunnilla.
Aikuiset voivat ilmoittaa tunnin ohjaajalle mikäli eivät halua näkyä kuvissa.

Ikimuistoisia sirkushetkiä!

Ystävällisin terveisin
Sirkus Muudin väki