Synttärit

Muudin synttäreillä synttäriporukka pääsee tutustumaan ohjaajan opastuksella leikkimielisessä tunnelmassa synttärisankarin valitsemaan lajiin sirkukseen, parkouriin tai tankotanssiin. Synttäreillä voidaan myös yhdistää lajeista pidempikestoinen monipuolinen kokonaisuus.

Sirkussynntäreillä tustutaan sirkuksen eri lajieihin lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, tasapoinoiluun, jongleeraukseen tai pariakrobatiaan. Voimme myös valita yhden lajin mitä harjoittelemme enemmän.

Parkoursynttäreillä hypitään, kiipeillään ja loikitaan. Lisäksi rakennamme yhdessä monipuolisen parkour-radan ja opettelemme myös tarkemmin muutamia erilaisia parkourliikkeitä.

Tankotanssisynttäreillä tutustumme tankotanssi perusteisiin ja opettelemme erilaisia pyörähdyksiä, pitoja sekä kiipeämistä tangolla.

Kaikkiin tunteihin sisältyy teemaan sopivia, hauskoja yhteisleikkejä- ja pelejä. Rakennamme synttärihetken synttärisankarin toiveet huomioon ottaen.

Synttäritilaisuus kestää yhteensä 90min, joka koostuu 60min ohjatusta lajitunnista sekä 30min lahjojenjako- ja herkutteluhetkestä Muudin tiloissa.
Synttäreiden tarjoiluista asiakas vastaa itse.

 

Hinta 160€ /90min

 

Ota yhteyttä ja keskustellaan synttäritoiveistanne lisää. Juhlatunnelma on taattu!

Voit myös halutessasi tilata meiltä synttärit kotiisi! Kysy tarjous!

Lisätiedot, tarjoukset & varaukset
info@sirkusmuudi.fi
tai 050 502 4654

 

Pyydä tarjous
Muistathan täyttää punaisella merkityt kohdat.