Synttärit

seinajoki-etela-pohjanmaa-sirkus-sirkus-tyopaja-tyopajat-tapahtumat-sirkuskoulu-sirkus-muudi-sirkusmuudi-lapset-nuoret-aikuiset-ikaihmiset

kuva @Tero Sulkakoski

Sirkus- ja parkoursynttärit

Lasten varma suosikki!

 

Liikunnallisilla sirkussynttäreillä synttäriporukka pääsee tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin- ja lajeihin, kuten jongleeraamiseen, diaboloharjoitteisiin,  ilma-, lattia-, tai notkeusakrobatiaan, tasapainoiluun nuoralla ja yksipyöräisellä. Valikoima on laaja! Voimme koota näistä monipuolisen kokonaisuuden tai keskittyä enemmän johonkin tiettyyn synttärisankarille mieluisaan sirkuslajiin. 

Vauhdikkailla parkoursynttäreillä taas hypitään, kiipeillään ja loikitaan. Lisäksi rakennamme yhdessä monipuolisen parkour-radan ja opettelemme myös tarkemmin muutamia erilaisia parkourliikkeitä.

Kunpaankin tuntiin sisältyy teemaan sopivia, hauskoja yhteisleikkejä- ja pelejä. Rakennamme synttärihetken synttärisankarin toiveet huomioon ottaen.

Synttäritilaisuus kestää yhteensä 120min, joka koostuu ohjatusta 60min sirkus- tai parkourhetkestä ja 30min lahjojenjako- ja herkutteluhetkestä sirkuksen omassa taukotilassa. Synttäreillä tarjoiltavat synttäriherkut asiakas kustantaa ja tuo paikalle itse.

 

Sirkus- ja parkoursynttäreiden hinta 180€ /120min

Ota yhteyttä ja keskustellaan synttäritoiveistanne lisää. Juhlatunnelma on taattu!

 

Voit myös halutessasi tilata meiltä synttärit kotiisi! Kysy tarjous!

 

Lisätiedot, tarjoukset & varaukset

info@sirkusmuudi.fi

tai 050 5024654