Ilmoittautuminen

Ohjeistus ilmoittautumiseen

Käytä ilmoittautuessasi tietokoneen tai puhelimen internet-selainta. Kopioi ilmoittautumislinkki ja liitä se selaimen osoitekenttään. Ilmoittautumisen ja jäsentilin luomisen jälkeen pääset luomaan uuden myClub-tunnuksen tai liittämään jäsentilin olemassa olevaan myClub-tunnukseen.

MyClub-tunnuksella pääset kirjautumaan myClub-sovellukseen, jonka löydät sovelluskaupasta. Samalla myClub-tunnuksella voisi hallinnoida useiden urheiluseurojen toimintoja.

Ilmoittautumislinkki

https://sirkusmuudi.myclub.fi/flow/courses

 

Ilmoittautuminen, kun on jo myClub-sovellus / myClub-tunnus olemassa

Jos asiakas ilmoittautuu kurssilinkin kautta, tulee kurssilinkki kopioida ja laittaa puhelimen selainsovellukseen tai ilmoittautua tietokoneen kautta. Jos linkki ohjaa myClub-sovellukseen, avaa se suoraa jo olemassaolevan jäsentilin tiedot (toisen toimijan/palveluntarjoajan).

Ilmoittautuessa tulee tehdä ensin jäsentili, jonka vuoksi järjestelmä ehdottaa myClub-tunnuksen liittämistä. Tunnuksen liittämisen jälkeen pääsee hallinnoimaan myös uutta jäsentiliä vanhan tunnuksen kautta.

Ilmoittautuminen toiseen kurssiin / ilmoittautuminen jatkossa

Jos olet rekisteröitynyt jo Sirkus Muudin jäsenrekisteriin, voit tehdä ilmoittautumisen suoraa myClubin selainversiossa toi sovelluksessa.