Burlesque – tiiviskurssi

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.14″][et_pb_row _builder_version=”3.14″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://www.lifecircusfinland.com/wp-content/uploads/2018/10/burlesque_paivitetty.jpg” _builder_version=”3.14″ /][et_pb_text _builder_version=”3.14″]

Burlesque-tiiviskurssilla pääset harjoittelemaan tanssillista viekoittelua ja tutustumaan rennossa ympäristössä vanhan, eroottisen taiteen ominaispiirteisiin. Tiiviskurssilla harjoitellaan bumb’n grindeja, shimmyjä ja muita vietteleviä liikkeitä, mutta pääasia on kuitenkin oman viettelyksen etsiminen ja löytäminen sensuellien, juuri sinun näköistesi liikeratojen kautta.
Kurssin opettajana toimiva artisti, Suzie Dynamite on tamperelainen burlesquemimmi, joka on esiintynyt soolona kolmisen vuotta. Hän tekee mielellään numeroistaan hauskoja ja kepeitä, vaikka uiskenteleekin tematiikassa välillä syvemmissä vesissä. Suzie pohjaa numeronsa tarinoihin ja pitää sen vuoksi oman hahmon luomista ja itselle uskollisesti tekemistä burlesquen tärkeimpänä sekä eroottisimpana ominaisuutena.
Lähde rohkeasti kokeilemaan uutta tanssillista tekemistä!
Soveltuu hyvin kaveriporukoille ja polttarien tai pikkujoulujen ohjelmanumeroksi! Osallistumiseen riittää sisäliikuntaan sopivat vaatteet sekä avoin mieli!
Kurssi pidetään Ikurin liikuntakeskuksella Tanssiseura Hurmion tanssisalissa numero 3.
Osoite on: Tesomankatu 33, 3310 Tampere.
Kurssin hinta on 35e sis. alv.
Paikalle pääset helposti oman auton lisäksi busseilla numero 21, 71, 8 ja 17.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@lifecircusfinland.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Posted in Kurssit.