Leirit ja Workshopit

Leirit ja Workshopit

 

 

Twerk

Twerkkaus on alavartalopainotteista tanssia, joka keskittyy erityisesti pakaroiden ja lantion liikkeeseen. Twerk on lähtöisin afroamerikkalaisesta kulttuurista Pohjois-Amerikasta ja sen juuret yltävät Afrikkaan saakka.

Mitä kurssilla tehdään?
Kurssilla harjoitellaan rauhalliseen tahtiin Twerkin perusliikkeitä, kuten pakaroiden heristämistä, poppausta ja lantion iskuja.
Koreografiakurssilla hyödynnetään opittuja tekniikoita tanssisarjan muodossa, hip-hop musiikin tahdittamana.

Miksi Twerk?
Twerkkaus on parhaimmillaan voimaannuttavaa; liike saa sinut tuntemaan kehosi uudella tavalla ja näet itsesi uusin silmin. Twerkkauksessa juhlitaan kaikenlaisia vartaloita ja nautitaan siitä, mitä vartalolla voi tehdä.

Kuka voi twerkata?
Twerk ei katso ikää, sukupuolta, väriä, kokoa, seksuaalista suuntautumista tai kulttuurista taustaa. Twerk soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille, eikä aiempaa tanssi- tai urheilutaustaa vaadita.

Workshopit:

25.2.
17-18.15 Tekniikka
18.15-19.45 Naughty

Naughty -teematunnilla keskitytään rohkeaan ja seksikkääseen liikekieleen sekä opetellaan XTRA HOT koreografia🔥🔥🔥🔥

18.3.
17-18.15 Tekniikka
18.15-19.45 Flexibility

Flexibility -teematunnilla keskitytään liikkuvuuden ja venyvyyden lisäämiseen sekä opetellaan hyödyntämään tätä twerkatessa. Tunti sopii myös niille, jotka on viimeksi venytellyt ala-asteen liikkatunnilla!🤪🤩

8.4.
17-18.15 Tekniikka
18.15-19.45 Attitude

Tätä teematuntia kuvaa vain yksi sana, ASENNE. Pyristellään eroon yhteiskunnan asettamista normeista naiseudesta ja annetaan pyllyjen hyllyä täysiä! Tunteja säestää bad ass artistit, kuten Cardi B ja Megan thee Stallion.

6.5.
17-18.15 Tekniikka
18.15-19.45 Throwback

Toukokuun teemana on throwback eli 00- luvun kuumimmat biisit. Chokerit kaulaan ja twerkkaamaan mm. 50- centin ja Missy Elliotin kovimpien hittien tahtiin. Twerk it baby!