Notkeusakrobatiaa aikuisille

LISÄÄ LIIKKUVUUTTA JA KEHONHALLINTAA IÄSTÄ RIIPPUMATTA!

Notkeusakrobatiatunneilla keskitymme kehon liikkuvuuden tehokkaaseen harjoittamiseen erilaisten aktiivisten ja passiivisten liikkuvuusharjoitteiden avulla. Erityisesti pureudumme selän, hartioiden ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen, turvallisiin hallittuihin siirtymisiin, pitoihin, tekniikkaan, yhden jalan tasapainoliikkeisiin, sekä lajille ominaisiin akrobatialiikkeisiin kuten siltakaatoon, walkovereihin, kyynär- ja käsilläseisontoihin. Kankeat paikat ei ole mikään este!

Lähdemme harjoittamaan ja kehittämään kehoamme monipuolisten liikkuvuusharjoitteiden avulla. Tutustumme perinteisiin notkeusakrobatialiikkeisiin kuten mm. erilaiset siltavariaatiot, kyyhky, cobra, kyynärseisonnan alkeet, y-seisonta ja splitit. Lisäksi alkeissa opettelemme myös päälläseisontaa ja käsilläseisontaa tukea vasten. Tunti sopii täysin aloittelijoille, sekä lajia hieman jo harrastaneille.

Tunnit sisältävät lajissa erityisen tärkeässä asemassa olevan lämmittelyn ja opettelemme myös hyviä jäähdyttelytekniikoita!

 

Flexy legs contortion - intensiivikurssi avointaso

Tällä alakropan liikkuvuus-intensiivillä käymme monipuolisesti läpi erilaisia harjoitteita kohti hallittuja splittejä - oli sinulla sitten tavoitteena saada asennot perille asti tai jo ylikin sen! Lisäksi harjoittelemme klassisia yhdenjalan tasapainoliikkeita kuten y-seisonta, penche ja tilt. Unohtamatta jalkojen kauniita linjoja, sekä nilkanojennusharjoitteita.

Tervetuloa oppimaan ja ottamaan splitit haltuun.

Kevätkausi 2023
Sirkussali - Varastotie 11, 60100 Seinäjoki

Tuntien korvaus
Poisjääneitä kertoja voi tulla korvaamaan kauden aikana niille aikuisten kausitunneille (18 kertaa) missä on jäljellä vapaita paikkoja.

Tutustumistunti
Ilmoittaudu tutustumistunnille info@sirkusmuudi.fi.
Hinta 18€ /kerta (mikäli ryhmässä on tilaa).
Korttimaksu paikan päällä.

Etukoodit
Treenit 2 kertaa viikossa -5% KOODI: Muudi2
Treenit 3 kertaa viikossa -10% KOODI: Muudi3

Liikunta- ja kulttuuriedut

Maksaessasi näillä käytä KOODIA: LKETU
Koodilla maksat kurssista 10% varausmaksun. Kurssin alkaessa loppusumma veloitetaan paikanpäällä.

Meillä käy: Eazybreak, Edenred, Epassi, Smartum ja Tyky.